Sanjati sobu

Ako sanjate da se nalazite u sobiznači da se u snu bavite jednom određenom životnom situacijom. Ako tokom istog sna sanjate nekoliko različitih soba znači da vam podsvijest pokušava dati do znanja da postoje neka „skrivena“ područja vašeg svjesnog uma i različiti aspekti vaše ličnosti.

Ako sanjate da otkrivate ili pronalazite neku novu sobu, znači da ćete uskoro postati svjesni nekih svojih novih snaga i vještina, ili neke svoje nove uloge u životu. Emotivno rastete. Osvrnite se na detalje i izgled te novootkrivene prostorije jer vam sve to može pomoći da otkrijete neka svoja potisnuta sjećanja, strahove ili potisnute emocije. Vjerovatno se u vašoj ličnosti krije mnogo toga čemu niste dali da dođe do izražaja, neke vaše zanemarene vještine, talenti ili potencijal koji niste razvijali.

Ako sanjate neku privlačnu, udobnu, luksuznu sobu ovo označava izobilje i zadovoljstvo u životu. Ako ga još niste osjetili, onda vam to slijedi u vašoj skoroj budućnosti. Pokušajte da se okrenete stvarima koje vam više prijaju u životu, priuštite sebi neko zadovoljstvo ili lični užitak. Neke stvari su od neprocjenjivog značaja za kvalitet života, i treba ih povremeno priuštiti ma koliko materijalno koštale.

Ako sanjate da se nalazite u praznoj, bijeloj prostoriji, znači da ste na svježem početku i vaš život je trenutno kao prazno bijelo platno. Počinjete ispočetka i svaki vas sljedeći potez kao da je prvi. Možda želite da se izolujete od prošlosti, od spoljnih uticaja, od trenutne životne situacije?

Ako sanjate tamnu, jezivu i zatvorenu prostoriju, znači da se osjećate zarobljeno ili na neki način pritisnuto i ograničeno. Pokušajte se prisjetiti ostalih detalja u snu jer obično podsvijest ubaci i ponekad skrivena rješenja, ključ za životne zagonetke. Svaka soba ima svoja vrata na koja možete izaći i tako svoj život prosvijetliti i napraviti ljepšim, ali to je nemoguće bez vašeg ličnog učešća, posvećenosti cilju i upornosti!

Ako sanjate žutu prostoriju znači da osjećate kako ste intelektualno izazvani, imate brojne ideje i aktivne misli. Vrijeme je da potpuno iskoristite svoj mentalni kapacitet!

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy