Sanjati snijeg

Snijeg ukazuje na bijeg od emocija, ravnodušnost ili „zamrznute“ emocije, ali takođe može da označava i oslobađanje od njih i njihovo pročišćavanje.

Čist snijeg predstavlja novi početak, radost i veselje, oslobađanje od negativnih emocija. Znak je duhovnog mira i zadovoljstva.

Snijeg koji ste samo vidjeli, a koji ne pada, predstavlja statičnost, Vaše odugovlačenje i nerješavanje ili bijeg od problema, neku prepreku, usamljenost i tugu, ravnodušnost, najčešće se odnosi na potiskivanje emocija.

Snijeg koji pada je suprotnost prethodnog, predstavlja rješavanje problema, dinamičnost, okrenutost ka životu i upuštanje u neke nove izazove i lijepe stvari, a sve to prate vedra i pozitivna osjećanja.

Snijeg koji kopni predstavlja ljepši period u budućnosti.

Snijeg koji je prljav označava nemirnu savjest koja se najčešće odnosi na neko negativno sjećanje, prisustvo osjećaja savjesti zbog učinjenog lošeg djela u prošlosti.

Igra u snijegu označava Vašu potrebu za relaksacijom i predah od svakodnevnice, takođe, veoma često i izazov ili priliku koje treba da se iskoriste.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy