Sanjati slikanje - bojenje - krečenje

Snovi u kojima slikate ili krečite svoju kuću/stan znači da vam slijedi uspjeh u vašem novom projektu/poslu. Možda ćete biti čak i unaprijeđeni! Izrazite slobodno svoju kreativnost, bićete nagrađeni za to.

Međutim, ovakvi snovi se mogu tumačiti i kao vaš pokušaj da nešto u svom životu „prekrečite“, zamaskirate i sakrijete od pogleda drugih. Ovo se zapravo odnosi na onu osobu koja kreči vašu kuću.

Ako je u pitanju neko drugi, preispitajte njegovu pouzdanost i povjerenje. Vjerovatno ta osoba pokušava nešto da sakrije od vas. Koje boje dominiraju u vašem snu? One imaju posebno značenje i nekad su presudne za dalje tumačenje. Crvena boja označava potrebu ili prisustvo strasti, ljubavi, životnog uzbuđenja, izazova i hrabrosti. Zelena je boja prirode, smirenja i plodnosti. Plava boja označava utonulost u tišinu, osjećanja, meditaciju itd.

Ako se u svom snu uflekate bojom, to znači da vas u stvarnom životu prelako pogađa kritika na vaš račun! Vidjeti umjetničku sliku znači da budite u sebi kreativnost i imate pojačanu potrebu da je izrazite u stvarnosti. Želite zapravo da izrazite sebe, svoje misli i osjećanja, a umjetnost bi možda bila najbolji način u kojem biste sigurno uspjeli!

Ne odustajte od svojih snova i mašte! Snovi u kojima se igrate ili stvarate sa bojama (slikanje, krečenje, bojenje, crtanje) simboli su vaše intuicije i unutrašnjih ostvarenja. Bez obzira koliko se inače oslanjate na unutrašnji glas i intuiciju, vaša podsvijest vam kroz ovakve snove poručuje da je vrijeme da ih više ne zanemarujete i da se ponekad više oslonite na njih!

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy