Sanjati školu

Ukoliko ste usnuli da ste u školi, vaš san odražava vaše emocije koje se nisu ispunile u djetinjstvu. Tu se prije svega misli na nesigurnost koju ste imali u školi i koja vas i danas prati. Nesigurnost može biti vezana za vaša izlaganja, odnose sa ljudima te nesigurnost u svoje sposobnosti. Ukoliko idete u školu u stvarnom životu, vaš san može biti odraz svakodnevnice i u tom slučaju nema poseban značaj.

Ovaj san može imati i alternativno značenje. Prema tome, ukolio se vaš san odvija u školi, to može biti metafora za lekcije koje učite u svom budnom životu. San može značiti da prolazite kroz neka duhovna učenja i iskustva.

Ukoliko ste sanjali da tražite školu, vaš san vam sugeriše da osjećate potrebu da proširite svoja znanja. Ako ste sanjali da ste u novoj školi, san može da znači da ne možete kontrolisati situaciju u kojoj ste se našli, kao da ste izvan nje. Sanjati kako bježite iz škole znači da vaše ideje i shvatanja neće biti prihvaćeni i primjećeni. U tom slučaju, san vam ukazuje da niste ništa naučili iz svojih grešaka u prošlosti.

Ako su vaši snovi vezani za srednju školu, onda se oni odnose na prijateljstva i veze koje ste stekli u tom periodu. Razmislite kakve duhovne lekcije ste ponijeli iz toga perioda. Ovaj san može da znači i to da je vrijeme da se uozbiljite i pripremite za svijet odraslih.

Ukoliko ste sanjali da morate ponovo ići u srednju školu, san vam sugeriše da sumnjate u dostignuća koja ste ostvarili. Osjećate da nista zadovoljili svoju okolinu. Ovakav san može prethoditi nekoj situraciji u kojoj znate da će te se osjećati nesigurno i nelagodno.

Ukoliko ste sanjali da idete u privatnu školu a zaista i idete u budnom životu, vaš san samo odražava trenutnu stvarnost. Ukoliko ne idete u privatnu školu a sanjali ste ovakav san, on znači da će vam neke važne informacije i saznanja biti otkriveni. U tom slučaju, vi će te načiti vrednu životnu lekciju.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy