Sanjati sastanak - izlazak

Ako sanjate da se spremate za izlazak sa momkom/djevojkom znači da vam trenutno treba neka vrsta samo-otkrivanja, kao da želite otkriti nešto novo kod sebe što do sada još niste znali – nešto zanimljivo, nešto neobično, simpatično, uglavnom nešto pozitivno, prihvatljivo. Upoznajete neke skrivene dijelove sebe i otkrivate svoje skrivene talente.

S druge strane, možda imate tremu i strepite kakav ćete utisak ostaviti na svom prvom sudaru? Da li ćete biti dovoljno zanimljivi i da li će vas druga strana prihvatiti? Ovakvi snovi su često „generalna proba“ pred premijeru, posebno česta u mladalačkim godinama i služe da se osoba opusti i oslobodi treme i straha. Ako sanjate kako izlazite paralelno sa dvije osobe znači da u svojoj ljubavnoj vezi imate mnogo strasti. Ovakvi snovi ne moraju značiti da želite prevariti ili iznevjeriti svog partnera. Moguće da upozoravaju na određen nivo strepnje ili naznaku neke velike promjene u vašoj vezi.

Ako sanjate konkretno neki datum sastanka, dan – mjesec – godinu, znači da proživljavate prolaznost vremena i da ste mnogo opterećeni rokovima i strahom da nećete sve uspjeti stići obaviti do kraja i onako kako to želite. Često se naš strah da ćemo zaboraviti neki važan datum toliko ureže u svijest da nas i naše podsvjesno na to opominje poput alarma. Obratite pažnju na brojeve datuma u snu. Moguće da nemaju veze sa realnim datumima nego nose neku svoju posebnu simboliku koja se posebno tumači, u zavisnosti od datuma vašeg rođenja i drugih značajnih brojeva.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy