Sanjati ruže

Sanjate li ruže, vaš san znači vjernost i ljubav te dolazak radosti u neku oblast vašeg života. Ruže su simbol ljubavi, strasti, želja, ženstvenosti, jedinstva, romantike, naročito ako su crvene boje. Ukoliko ste usnuli bijelu ružu, vaš san simbolizuje nevinos, čistoću i tajnost. Sanjate li pak žutu ružu, vaš san se odnosi na neko nevjerstvo, ljubomoru ali i moguće prijateljsto. Ruže roze boje označavaju novu romansu i ljubav.

 Ukoliko ste vidječi crvenobijelu ružu u snu, one se odnose na rastanak i odsustvo voljene osobe. Alternativno značenje ovoga sna označava kraj nečega ili se odnosi na smrt.

Sanjate li ugodan miris ruže, vaš san znači sreću i zadovoljstvo. San vam može slati poruku da usporite a miris ruže može označavati priliku koju će te propustiti.

 Sanjate li trnovite ruže, san vam ukazuje na probleme i nedoumice koje imate u životu i ličnim odnosima. Alternativno značenje ovoga sna bi bilo upozorenje da prevaziđete i savladate neke osjetljive i kritične situacije u životu prije nego što počnete uživati u blagodetima i plodovima svoga rada.

 Ako ste sanjali da ste u ružičnjaku, okruženi preljepim ružama, vaš san označava zadovoljstvo i sreću koja vas okružuje u budnom životu. Sanjate li čuvene ruže Damste, vaš san ima pozitivne indicije. Dobiti na poklon ove ruže, znak je iskrene i prave ljubavi.

 Prema Frojidovom tumačenju, ruža predstavlja ženske genitalije.

 Prema narodnim vjerovanjima, sanjati rascvjetalu i mirisnu ružu, vaš san je nagovještaj srećnog i radosnog događaja. Sanjati uvele ruže, znak su odsustva voljene osobe. Roze ruže u snu ukazuju na probleme sa zdravljem dok žuta ruža označava ljubomoru. Ako ste sanjali bijelu ružu znači da će te dobiti poklon a crvenu da će te biti iskreno voljeni. Mirisati ružu u snu znači skorije zadovoljstvo, brati je, svadbu ili vjeridbu a dobiti ružu na poklon znak je vjernosti u ljubavi. Ako ste sanjali ružin pupoljak, on označava nesrećnu ljubav. Pogledajte šta znači i sanjati cvijeće.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 -2018.  sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy