Sanjati pticu

Ptica u snu je simbol ciljeva, aspiracija i nada. Ako sanjate ptice na nebu koje lete onda je to znak užitka, harmonije, balansa i ljubavi. Podsjeća na ljetni sunčani dan, veseo i bezbrižan i na upravo takav pogled na život. Proživljavate duhovnu slobodu i psihičko oslobađanje. Osjećate se kao da su vam skinuli ogromni teret sa ramena.

Ako sanjate mrtve ili umiruće price znači da vam slijedi neko razočarenje. Bratite pažnju na to koliko brinete oko problema koji vam nonstop nešto zvockaju po glavi. Ptica u snu je simbol novca, finansijskog dobitka. Ako sanjate kako posmatrate izledanje mladih prića znači da vam slijedi uspjeh koji je bio nešto odgođen.

Ako sanjate ptičije gnijezdo označava nezavisnost, zaklon, zaštitu ili sigurnost. Treba vam neki zaklon u koji možete uvijek da se povučete i sklonite od svijeta. S druge strane, pričije gnijezdo je i znak uspješnih rezultata u nekim pokušajima, nove mogućnosti i sreću.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy