Sanjati psa

 

Vidjeti psa u snu simbol je lojalnosti, darežljivosti, zaštite, intuicije i vjernosti. Dakle, ako sanjate psa, vaš nesvjesni um vam poručuje kroz snove da su u vašem životu zastupljene ove izuzetno snažne vrijednosti i dobre namjere što će vam omogućiti da napredujete u životu i da postignete uspjeh.

Isto tako, ovi snovi vam mogu ukazati i da u svom životu imate pored sebe osobu koja ima ove vrline i koja vam je vjerna. Razmislite i utvrdite ko je ta osoba ili ko su te osobe i pokažite im svoju zahvalnost i ljubav. Ako je pas bijesan, bolestan ili šepav, to znači da su i ove vrijednosti u vama u nekoj vrsti sukoba, da su potisnute ili izokrenute, tj da trpite prevaru, izdaju i nepovjerenje.

Ako sanjate psa pred ugibanje, to označava gubitak dobrog prijatelja ili preokret vaših instikata. Ako sanjate da vas je pas ugrizao za nogu, vaša podsvijest vam poručuje da ste izgubili sposobnost balansiranja svog života. Možda se ustručavate da zakoračite u neku novu situaciju u svom životu ili nemate želju da nastavite dalje u trenutnom pravcu ostvarivanja svojih ciljeva.

Ako sanjate srećnog i zadovoljnog psa koji laje od radosti, znajte da vam vaša podsvijest potvrđuje vaše zadovoljstvo socijalnim životom, dobrom pozicijom u društvu ili ulaskom u neki novi krug prijatelja i slično.

Ako pas reži, to vam je opomena da vjerovatno imate naviku da previše zahtijevate od ljudi i da želite stalno držati kontrolu u svojim rukama. Jeste li vi ta osoba koja „laje“ na druge, ili ste možda u pogrešnom društvu?

Razmislite i o atmosferi i drugim osobama koje se javljaju sa psom. Pokušajte odrediti njihove uloge u vašem životu i u kakvoj su oni relaciji s psom u vašem snu?

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy