Sanjati prozor

Sanjati prozor znači imati svijetle nade, široke mogućnosti i uvide. Ako je prozor mračan, znači da ste pomalo izgubili ili upravo gubite svoju vitalnost i funkcionalnost čula.

Ako sanjate kako gledate kroz prozor, ono što vidite kroz taj prozor je ono što predstavlja vaš pogled na svijet, na život, na stvarnost. Ono iznutra prostorije je vaša intuicija i trenutak donošenja odluka. Ovakvi snovi vam obično poručuju da je vrijeme da izađete napolje, da iskusite život.

Ako sanjate kako posmatrate kroz prozor (unutra) znači da preispitujete svoju dušu i pokušavate da se pozabavite nekim unutrašnjim pitanjima. Vrijeme je za introspekciju, za unutrašnji monolog sa samim sobom. Trudite se da budete iskreni i otvoreni koliko god je to moguće.

Ako sanjate zatvorene prozore, znači da u svom životu preoživljavate osjećaj napuštenosti i izolacije. Ako sanjate razbijen ili polupan prozor znači da je vaš pogled na svijet malo iskrivljen, neobjektivan. Isto tako, ovo je znak i velike ranjivosti. Ali ovo je samo trenutni odraz vaše stvarnosti, ne dozvolite da se to pretvori u vašu fatalnu sudbinu. Zavrnite rukave i popravite svoje prozore, na vama je i odluka, i snaga i odgovornost za to!

Ako sanjate kako popravljate ili mijenjate polupani prozor znači da prolazite kroz fazu preispitivanja vaših pogleda na život i svijet. Ako to nije slučaj, možda biste trebali početi što prije sa preispitivanjem? Neophodna vam je nova perspektiva.

Ako vidite obojeni, zatamljeni prozor u snu znači da imate isključivu potrebu za privatnošću. Neke dijelove sebe držite skrivene. Želite da ostanete dvosmileni. Nekada je simpatično biti pomalo misteriozan i tajnovit, ali sa ljudima do kojih vam je stalo previše toga je na kocki ako nastavite da se tako ponašate. Trudite se da budete što otvoreniji i iskreniji u pogledu svojih emocija jer to je jedini način da gradite zdrave i produktivne odnose sa drugima.

Ako sanjate kako perete prozore, znači da vam treba određena jasnoća po nekom pitanju. Nešto treba da se raščisti i razjasni. Hitno!

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy