Sanjati preljubu

Ako sanjate da ste prevarili ili da varate svog partnera (supružnika), znači da u vama postoje osjećanja samo-krivice i samo-optužbe. Dakle, ovakvi snovi ne znače da će se to desiti i u realnosti.

Ono što je važno jeste vaše osjećanje koje vas prati kroz takav san. Ispitajte svoja uvjerenja i stavove. Da li ste njih iznevjerili? Da niste možda prekršili neki svoj princip? Možda duboko u sebi osjećate kako traćite svoju energiju i vrijeme na bezvrijedne stvari? Time vjerovatno dovodite u pitanje integritet svoje ličnosti.

S druge strane snovi o preljubama pokazuju i jačinu vaše strastvenosti, kao i radoznalost vezano za granice i želju da se te granice ispitaju i dalje istraže. Treba navesti i da je scenario u snovima često suprotan stvarnosti, pa tako snovi o preljubi partnera zapravo samo potvrđuju vašu vjernost i posvećenost vezi. Da se ne približava možda dan vašeg vjenčanja? Ovakvi snovi se često javljaju u uzbuđenju pred stupanje u brak i neka vas ne brine ako sanjate strastvenu vezu sa nekim ko nije, niti liči na vašeg budućeg, voljenog supružnika.

Ovi snovi samo su iskrivljeni odraz vašeg ulaska u novi, erotski svijet koji, sasvim prirodno, želite potpuno istražiti i proživjeti. Na ovakvim prelazima, rijetki pojedinci ne osjete bar malo anksioznosti i straha od samog prelaska iz jedne ljubavne uloge u drugu (iz romantične ljubavne veze u bračnu).

Ako sanjate da je vaš partner preljubnik, znači da duboko u sebi proživljavate strah da ćete biti ostavljeni. Možda ne dobijate dovoljno pažnje u vašoj vezi? Možda se osjećate nedoraslo ili neadekvatno za vašeg partnera? Konačno, koliko imate povjerenja u sebe? A samopouzdanja? I, na kraju, snovi o preljubi mogu označavati i vašu potisnutu sumnju u vjernost i lojalnost vašeg partnera. Koliko vjerujete toj osobi? da li potiskujete svoje nepovjerenje ili sumnju?

Da biste svoje snove tumačili na najpravilniji način, neophodno je da, prije svega, budete potpuno otvoreni i iskreni prema sebi. Čak i ako osjećate nesigurnost ili neadekvatnost.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy