Sanjati porođaj, rađanje

Ako sanjate da se porađate ili da gledate drugu ženu kako se porađa znači da „porađate“ novu ideju ili projekat, stvarate nešto novo i divno. Rađanje u snu najavljuje i nove stavove, nove početke ili velike događaje.

S druge strane, vaš san vam možda skreće pažnju na dijete u vama, na one nevine i divne vrijednosti koje svi imamo koje trebate probuditi i njegovati, a samim tim se i emotivno razvijati. Ovakav san može imati i skoro doslobno značenje – vaš strah i strepnju od samog čina porađanja, užasavanje na samu pomisao da trebate proživjeti tako nešto. Ako sanjate da porađate neko stvorenje koje nije ljudska beba označava vaš pretjerujući (i neosnovan) strah i sumnju u zdravlje vašeg djeteta (ili djeteta neke vrlo bliske osobe). Pretjerano ste opterećeni strahom da će beba imati neke anomalije na rođenju. O

vakav san je čest kod trudnica između 4. i 6. mjeseca trudnoće. Ako niste u drugom stanju a ipak sanjate ovakav san, onda on predstavlja vaše neosnovane sumnje u rezultat vašeg rada ili sl. Pokušajte da prevaziđete psihičke poteškoće u svom životu i da postignete jednu unutrašnju harmoniju.

Ako sanjate kako porađate čudovište, znači da će vaša unutrašnja kreativna energija tek da procvjeta u svom punom sjaju jer još nije spremna da dođe do izražaja. Dakle, ma kako strašno i užasavajuće djelovalo u snu, značenje ovog sna je itekako pozitivno jer samo potvrđuje vaš dalji napredak i uspjeh. Jedino se malo ustežete u puštanju ovog „čudovišta“ u javnost jer strahujete od negativne reakcije publike i bojite se osude sredine na račun vaših ideja i vizija.

Ako sanjate da majka na porodu umire, to označava transformaciju. San predstavlja kraj jednog (smrt) i početak drugog bića (rođenje). Moguće da ste vi u tom procesu ona osoba koja mora prvo da završi sa nekim starim navikama i odlukama kako bi otvorila vrata novim i savremenim.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy