Sanjati policiju

Policija u snovima simbolizuje strukturu, pravila, moć, autoritet i kontrolu. Treba da prestanete da se ponašate nemarno, jer zakon će vas prije ili poslije sigurno stići. Isto tako ovaj san znači i da niste dobili dovoljno počasti za svoje zasluge, niti je vaše zalaganje dovoljno vidljivo i pohvaljeno.

. Ako sanjate kako vas policija hapsi, znači da se zbog svoje krivice osjećate seksualno ili emotivno suzdržani. Ali postoji i metafora da je hapšenje u snu zapravo znak da ste nečim zastrašeni.

Ako sanjate da ste policajac, znači da imate osjećaj za moralno i savjesno ponašanje. Ovakav san vam može poslužiti da vas odvede na pravu stazu. Ako vam se ovaj san ponavlja, odnosno ako lesto sanjate sebe u ulozi policajca (a u stvarnom životu se bavite nekom drugom profesijom), znači da vas neka vaša ranija ponašanja stalno vode u osjećaj krivice. Prisjetite se koje je to ponašanje tako što ćete dublje analizirati svoje policijske akcije u snu.

Ako ste u svom snu u potrazi za osumnjičenima, znači da vaša nestašna i grešna strana ličnosti je u konfliktu sa vašim moralnim i bezgrešnim standardima.

Ako sanjate kako neuspješno pokušavate nazvati policiju, znači da trebate osvijestiti i prepoznati svoju sopstvenu autoritativnost u situaciji. Treba da preuzmete kontrolu u svoje ruke i da samostalno vodite i upravljate svojim životom. Ako sanjate kako vas je policija zaustavila, znači da trebate usporiti i poredati stvari po njihovoj važnosti , jednu za drugom.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy