Sanjati plažu

Sanjati plažu znači spajati dva stanja svijesti. Pjesak je simbol racionalnog i mentalnog procesa, dok voda predstavlja iracionalno, nestabilno i emotivno u vama.

Ovo je mjesto prelaska iz fizičkog i materijalnog u spiritualno.

Ako sanjate da se nalazite na plaži i da ste okrenuti i usmjereni ka okeanu znači da će se u vašem životu odvijati nepoznate i velike promjene, koje su vjerovatno već počele. Za dalje tumačenje neophodno je da odgovorite na sljedeća pitanja: kako se ponaša okean? Da li je voda uzburkana? Mirna? Pristupačna? Itd. Ako sanjate da stojite na plaži okrenuti leđima okeanu, s pogledom ka plaži znači da se okrećete stvarima koje su vam poznate i pristupačne. S druge strane, najvjerovatnije se prilagođavate promjenama uslova u svom životu.

Ako sanjate kako se opuštate na plaži znači da je pred vama jedan miran i spokojan period. Vaš stres će biti ublažen i narednih sedmica će vaš um biti smiren. Ako sanjate kako radite na plaži znači da ćete se uključiti u posao koji će vam oduzeti većinu vašeg vremena te će te imati malo vremena za privatne odnose, prijatelje i porodicu.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy