Sanjati oblak

 

Oblaci uglavnom simbolično predstavljaju Vaša osjećanja. Osobe koje često sanjaju oblake u bilo kojoj boji i veličini, znak je da se previše oslanjaju na snove, ideale i maštu, i da veoma često „lebde“ daleko od stvarnog života.

Bijeli, baršunasti oblaci u snu predstavljaju duhovni mir, zadovoljstvo i sreću. Ako ste sanjali takve oblake, predstoji Vam miran period u životu ispunjen radošću. Ovo se najčešće vezuje za porodično blagostanje i duhovnost. Bijeli oblaci kao životno razvedravanje mogu se odnositi i na neki novi početak, kao npr. vjenčanje u porodici ili početak nove emotivne veze. Tamni oblaci nagovještavaju suprotno. Porodične nesuglasice, nemir, nezadovoljstvo i nesreća jesu ono što se vezuje za njih.

Tamni oblaci mogu često da budu i uzrok brige za nekog člana porodice. Takođe, ako iz oblaka pada kiša, onda je to znak bolesti i brige, nesklada, problema i razmirica u privatnom životu. Tamni ili kišni oblak mogu da predstavljaju i iracionalan način razmišljanja i nepravilno rasuđivanje o stvarnim životnim situacijama ili postupcima ljudi. Takva emotivna konfuzija može da izazove erupciju negativnih osjećanja kao što su bijes, ljutnja, osjećaj bespomoćnosti i nedostatak mudrosti i taktičnosti.

Veliki tamni oblaci najčešće se odnose na porodične probleme.

 

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy