Sanjati njušku

Njuška je veoma dobro osjetilo mirisa kod životinja. Analogno ovoj sposobnosti ovaj san se može tumačiti dvojako

  • Kao vaša specijalna mogućnost koja je vezana za veoma izoštreno osjetilo mirisa.
  • Kao mogućnost interpretacije ovog termina važno je i reći da vam ovaj san možda govori kako sami predosjećate nešto što bi se moglo dogoditi, neki problem. Nanjušili ste neke sumnjive aktivnosti o kojima je potrebno podrobno razmisliti.

Za uspješno tumačenje ovog sna važno je i zapamtiti koju ste njušku sanjali, tj od koje životinje je ta njuška u vašem snu. Takođe, da biste imali dovoljnu bazu podataka za tumačenje ovg sna, pokušajte se prisjetiti ponašanja te životinje.

U našoj kulturi njuška se shvata kao sposobnost da se predosjeti neka prilika, poslovna, kao mogućnost da načujete neke dobre poslovne prilike.

Suprotno ovome moguće je i da vam u životu oko vas smetaju neke osobe koje su počele pretjerano da njuškaju. Moguće je da vas to muči, osjećaj da će vam otriti neku tajnu, poslovnu ili ljubavnu.

Razmislite i o ertoskoj interpretaciji ovog sna. Moguće je da osjećate neki miris ili zov ljubavi tj možda do vas dopiru neki muški ili ženski feromoni kojima naprosto ne možete odoljeti.

I interpretacija ovog sna vezana je za vašu ličnost. Jednostavno, morate razmisliti o svojim dnevnim aktivnostima i otkriti šta je to što vas zapravo muči, tek tada ćete uspješno da se riješite tog sna.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy