Sanjati nezgodu

Ako sanjate da ste doživjeli saobraćajnu nezgodu znači da se vaša vaša vjerovanja, životni stil ili ciljevi međusobno sudaraju odnosno da vaša vjerovanja nisu u skladu sa vašim ponašanjem ili sa vašim životnim ciljevima i obratno. Isto tako nezgode su simbol i nekog naglog traumatičnog, bolnog ili šokirajućeg iskustva. Ili vas pak vaša podsvijestpokušava upozoriti na vaše ponašanje u vožnji – koliko ste fokusirani, pažljivi i oprezni dok vozite?

Avionska nezgoda (nesreća) znak je pretjeranih i previsokih ciljeva koje ste sebi postavili. Sjetite se narodne izreke „Ko visoko leti nisko pada!“ što su vaša očekivanja veća to su veći rizici da ćete doživjeti razočaranje. Budite realni i objektivni i nemojte preći u drugu krajnost, postavljanjem prelakih i prejednostavnih ciljeva koji vas neće motivisati i neće vam biti izazov da se potrudite i date svoj maksimum! Isto tako, pad aviona može biti i znak pada vašeg samopouzdanja.

Možda imate autodestruktivan stav sumnjajući u sebe i svoje sposobnosti? Ne vjerujete da uopšte možete dostići postavljene ciljeve? Gubitak moći i nesigurnost u dostižnost ciljeva su pitanja koja morate preipitati i odbaciti ih ukoliko su nerealna i pretjerano pesimistična. Vrijeme je da budete konstruktivni i da preuzmete stvari u svoje ruke.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy