Sanjati nestajanje - nestati

Ako sanjate kako ljudi ili predmeti nestaju pred vašim očima, znači da se osjećate nesigurno i anksiozno kda pomislite da je moguče da vaša voljena osoba jednog dana jednostavno digne jedra i ode iz vašeg života. Osjećate kao da se ne možete osloniti ni na koga u životu i da ćete jednog dana završiti sami.

Ako se zaista ovako osjećate, neophodno je da radite na svom samopouzdanju i da poboljšate sliku koju ste napravili o sebi. S druge strane, san u kojem neko nestaje znači da toj osobi niste posvetili dovoljno pažnje, niste obratili pažnju na njene prave vrijednosti i kvalitete koje možda i sami posjedujete, ali su nekako zanemareni. Izgubili ste dodir i komunikaciju sa tom osobom/sa tim dijelom sebe? Ako sanjate kako je vaša voljena osoba nestaje, znači da vaša ljubav ili interesovanje za tu osobu polako blijedi.

Ako sanjate kako vi nestajete iz vidokruga drugih, znači da vi osjećate kao da svi previđaju vaša osjećanja, uzimaju ih zdravo za gotovo. Kao da vaši napori i doprinosi nisu prepoznati od strane drugih, kao ni ono što je vama zaista važno. Isto tako, san u kojem vi nestajete može značiti i vašu želju da se povučete iz realnosti i nekako zaobiđete probleme i bol koji vas tamo čekaju. Ali život i jeste neprekidna borba da budemo vidljivi, da napravimo neki pomak, da učinimo nešto dobro i korisno. Ne zaboravite to!

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy