Sanjati most

Prelaženje preko mosta u snu tumači se kao donošenje neke važne odluke ili biranje daljeg pravca na nekom odlučujućem životnom raskršću. Ova odluka treba da je u pravcu pozitivnih promjena ispunjenih napretkom i bogatstvom na vidiku.

Mostovi predstavljaju period tranzicije u vašem životu kada okrećene novu stranicu i prelazite na neki drugi nivo egzistencije. S obzirom da su mostovi postavljeni preko vode oni dakle označavaju promjene i prelaske na emotivnom nivou.

Ako sanjate da padate s mosta u vodu, znak je da vas vaše emocije sputavaju i onemogućuju vam napredak. Isto tako, most u vašem životu možda ima značenje spajanja, ili vaš pokušaj spajanja, dvije stvari/osobe koje su istovremeno prisutne u vašem emotivnom životu?

Ako sanjate srušen ili oštećen most nipošto ne preduzimajte velike korake ili promjene u ovom i narednom periodu. Strpite se dok ne dođu povoljnija vremena. Ako ste prisutni u momentu rušenja mosta, vaša podsvijest vam poručuje da ste upravo propustili neku važnu priliku u životu koja vam je mogla donijeti uspjeh da ste reagovali drugačije ili brže. Ali nemojte se deprimirati niti posumnjati u svoje sposobnosti i znanje, nego učite iz svojih grešaka i budite na oprezu da vam se tatakv propust ne ponovi!

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy