Sanjati momka - dečka

Ako sanjate svog momka znači da i u snu proživljavate svoju ljubavnu vezu koju imate u stvarnosti, kao i osjećanja koja gajite prema njemu.

Ako sanjate kako vam je momak mrtav znači da neki dio vas koji je prije funkcionisao u vašoj vezi više nije vitalan, nije tu. Kao da vam nije dozvoljeno da potpuno izrazite svoja osjećanja. Možda je vaša kompletna veza na samrti i vrijeme je da je pustite, ostavite za sobom i prebolite.

Ako je vaš dečko odustan, a vaš san o njemu se sastoji od mnogo fizičkog dodira, milovanja i nježnosti, to samo potvrđuje koliko vam nedostaje njegovo prisustvo i njegova blizina. San vam govori da ne uzimate zdravo za gotovo stvari iz dana u dan. Naučite da cijenite sitnice.

Ako sanjate kako vam vaš dečko saopštava da je homoseksualac ili da vas više ne voli, to znači da se osjećate poprilično nesigurno u ovoj vezi. Isto tako ovo može da znači i da ste pomjerili vezu na neki viši nivo i sada se osjećate nesigurno i plašljivo jer ste na nepoznatom i nesigurnom terenu, a i ne volite promjene. Možda se osjećate zapostavljeno u njegovom životu ili onemogučeno da sa njim dijelite sva njegova iskustva i doživljaje. Sve se svodi na povjerenje i komunikaciju.

Ako je ovo tumačenje vašeg sna, ako se osjećate nesigurno i uplašeno, neophodno je da razgovarate sa svojim dečkom i da zajedno nađete neko bolje, možda kompromisno rješenje sa kojim ćete se osjećati bolje i sigurnije.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy