Sanjati mjesečarenje

Možda zvuči pomalo neobično, moguće je da sanjate kako mjesečarite. Najprostije rečeno, mogli bi reći da je to san u snu. Mjesečarenje znači hodanje u snu. To je pojava pri kojoj osoba ustaje u toku noći, dok se nalazi u stanju sna, govori, hoda, obavlja neke složene radnje.

Ne postoji tačna definicija šta izaziva ovakve pojave kod ljudi. Nauka smatra da postoje nesvjesni razlozi koji se razlikuju od osobe do osobe.

Tumačenje sna u kome mjesečarite, sa psihološkog aspekta, znači da se osjećate emotivno odvojeni od drugih. Takođe, ovaj san može značiti da ste van dodira sa onim što se dešava oko vas, daleko od stvarnosti. Razmislite da li je zaista tako u vašem životu. Zapitajte se šta vas je to udaljilo od drugih, da li ste možda sami krivi za to. Pokušajte popričati sa nekim ko vam je blizak, trudite se biti ljubazni sa ljudima. Naučite izražavati svoje emocije.

Alternativno, ovaj san može značiti da ste se zaglavili u rutinu u kojoj radite stvari napamet. U vašem životu postoji nedostatak uzbuđenja i energije, nešto što će vas uzdrmati iz vaše uobičajene svakodnevnice. Vi samo prolazite kroz životi, ne živite ga. Pokušajte shvatiti poruku koju vam na ovaj način šalje vaša podsvijest. Jeste li zadovoljni svojim životom, šta želite promijeniti i šta možete učiniti kako bi ga promjenili? Učinite nekada nešto drugačije od onoga što radite svaki dan. Promjene mogu da vas uplaše ali ne mora nužno da znači i da su loše.

Prema narodnim tumačenjima, koja su protkana sujevjerjem, biti mjesečar u snu upozorava vas da kontrolišete zdravlje, postoji mogućnost da nešto nije u redu.

Pogledajte i šta znači sanjati mjesec.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy