Sanjati mjesec

Sanjate li Mjesec (misli se na Mjesec kao nebesko tijelo), vaš san vam ukazuje na skrivene, misteriozne aspekte vaše ličnosti. Često se ovakav san poistovjećuje sa ženskom mističnošču i intuicijom.

Alternativno značenje ovoga sna bilo bi vezano za promjene raspoloženja. Pun Mjesec može simbolizovati završetak nečega, neku cjelinu, zaokurženost nekog procesa.

Sa druge strane, mlad mjesec sigurna je znak za nove početke. Ako ste u svom snu vidjeli pomračenje Mjeseca, što je relativno česta pojava u astronomiji, to bi moglo značiti da je vaša ženska strana u sjenci, da je skrivena ili čak potisnuta. Ovaj isti san može ukazivati na to da će neki vaš skriveni aspekt ličnosti izaći na površinu.

Ukoliko, pak, sanjate polumjesec, ovakav san vam ukazuje na ciklične promjene, obnavljanje i kretanje. Ukoliko dovedete ovakav san u vezu sa vašim stvarnim životom, može se reći da vi glatko napredujete u životu, olako koračate na svom životnom putu.

Prema narodnjim vjerovanjima, sanjati svjetao Mjesec znak je da vas očekuje dobra zarada. Na suprot tome, taman Mjesec znači da bi mogli imati manje nesuglasice u ljubavi.

Crveni mjesec nije dobar znak. Ukoliko ste sanjali ovakav san to je znak da ćete ići u rat.

Sanjajući Mlad mjesec, prema narodnim tumačenjima, vaši snovi vas upozoravaju da se pripazite lažnih prijatelja. Isto tako, ovaj san znači i da se ne svadjate sa voljenom osobom.

Puni Mjesec ukazuje na gubitke kao na poslovnom tako i ljubavnom planu. Pripazite se nevjere partnera ili odgodite vjenčanje.

Ako sanjate da je Mjesec u zalasku, očekujte neprilike u kući. Jedno od narodnih tumačenja kaže da ako sanjate puno mjeseca, to je znak da će te živjeti u blagostanju. Sanajte li samo mjesečinu a ne i Mjesec, pred vama je velika ali kratkotrajna ljubav. Provjerite i šta znači sanjati medeni mjesec.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy