Sanjati medeni mjesec

More, plaža, sunce i naravno voljena osoba kraj vas. Sama pomisao na ovakve pojmove budi prijatan osjećaj u čovjeku. To su prve asocijacije na medeni mjesec. Naime, tumačenje ovoga sna nije tako prijatno kao i sam san.

Ukoliko ste sanjali ovako nesto, odnosno da ste na medenom mjesecu, pa bilo to i drugačije od scenarija koji smo odabrali, znači da izražavate strah u vezi sa vašim intimnim, seksualnim životom.

Osim ovog tumačenja, psiholozi tvrde još, da san o medenom jesecu, može izražavati i vašu želju za avanturama, promjenama i novim uzbuđenjima u vašoj vezi.

Sanjate li ovaj san, postoji mogućnost da vaša veza, u budnom životu, prelazi u neku novu fazu zbog čega se vi osjećate pomalo nesigurno, nervozno. Razmislite da li ste spremni za neku novu fazu u vašoj vezi, da li ste srećni. Ta nova faza ne mora biti dobra po vas. Najbolje je da popričate sa svojom voljenom osobom. Ne zaboravite, važno je da budete iskreni.

Alternativno značenje ovoga sna može ukazivati na vašu želju da ste na medenom mjesecu. Ipak, medeni mjesec je simbol za odmor, uživanje i bezbrižnost. Ovaj isti san može značiti da se radujete bjekstvu od stvarnosti, briga i svakodnevnih problema.

Prema narodnim tumačenjima koja su protkana sujevjerjem postoje nesuglasice u tumačenju ovoga sna. Stoga, može se uzeti jedno uopšteno tumačenje ovoga sna u narodnom smislu. Prema tome, ako se radi o vašem medenom mjesecu ali i o tuđem, san ima značenje suprotnosti i označava razočarenje u ljubav, voljenu osobu, ličnu vezu i odnos koji imate sa tom osobom.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy