Sanjati majku

Sanjati majku znači osvijestiti „majčinski“ dio sebe samog. Kao da ste dodirnuli onaj dio vas koji brine o drugima, koji liječi, njeguje, pazi, vodi, savjetuje, pruža sigurno utočište, utjehu, zaštitu, i konačno, daruje život. Neki ljudi imaju problem u oslobađanju od spona sa svojom majkom, i zato se naglo otcjepljuju tražeći svoju sopstvenu individualnost, nezavisnost i razvoj. Da li ste se vi otcijepili od svoje majke? Na koji način ste presjekli tzv. pupčanu vrpcu? Ako još niste, da li ste spremni da to uradite?

Ako sanjate kako razgovarate sa svojom majkom, znači da ste preokupirani nečim iz svog života i niste sigurni kako da se nosite s tim problemom u životu (stoga vaša podsvijest traži mudrost vašeg roditelja). Međutim, jako je značajan vaš stvarni odnos sa majkom – da li postoji? U kojoj mjeri ste bliski sa njom? Je li oduvijek bilo tako ili se zbog nečega vaš odnos drastično promijenio?

Možda vam ovi snovi znače samo potrebu da se vratite na neko prethodno životno razdoblje u kojem vam je majka predstavljala jednu od najvažnijih, ako ne i ključnu osobu u životu. U svakom slučaju, vaši trenutni problemi, ma kako djelovali udaljeni i nepovezani, ipak u svojoj najdubljoj suštini kriju neki neriješen konflikt koji imate sa vašom majkom i koji biste trebali razraditi i riješiti isključivo s njom, ukoliko je to moguće.

Ako sanjate kako vas majka zove, znači da ste nemarni u svojim obavezama. Ponašate se odgovorno i vaš unutrašnji glas majke vas prekorjeva i grdi. Zapitajte se da niste zakoračili na neku stranputicu u svom životu. Vrijeme je da se vratite na pravi put, tamo gdje bi se vaša majka ponosila vama.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy