Sanjati ljubav

Snovi o ljubavi su najljepši snovi i smatrajte se srećnom osobom. Toliko ste zaljubljeni u stvarnosti da vam je to nekako utkano i u snove. Ovi snovi znače da ste zadovoljni sadašnjim ljubavnim životom. S druge strane, ukoliko da ste zaljubljeni u osobu s kojom nemate ljubavnu vezu u stvarnosti, ovakvi snovi vam mogu biti pokazatelj kakva su vaša prava osjećanja prema toj osobi.

Moguće i da su ovo snovi u kojima komenzujete, odnosno mijenjate ljubav koja vam nedostaje u realnom životu. Svi mi, ljudi, želimo i trebamo da smo voljeni, prihvaćeni i svi imamo potrebu za pripadanjem. Ukoliko nam ove emocije i potrebe nisu zadovoljene u stvarnosti, često se ostvaruju u snovima poput ventila i balansa.

Zato ovakve snove treba upravo tako i tumačiti i doživljavati, bez frustracija prilikom buđenja i bez osjećaja usamljenosti i frustracije. Snovi u kojima vidimo druge kako se vole znači da nam slijedi uspjeh u životu, ali to ne mora značiti uspjeh na ljubavnom planu!

Ako sanjate da je neki vaš prijatelj zaljubljen u vas znači da trebate preispitati svoja prava osjećanja prema tom prijatelju jer je moguće da je u pitanju san u kojem vam se ispunjava neka skrivena želja. Međutim, to nije jedino tumačenje. Moguće je i da se tom prijatelju veoma mnogo divite, da mnogo razmišljate o njemu/njoj i da ste toliko uvažili i prihvatili njegove/njene osobine da ste i jednostavno usvojili kao svoje.

Snovi u kojima vodite ljubav na javnom mjestu ili na različitim mjestima znači da su vam neke seksualne potrebe neispunjene. Možda često imate seksualne fantazije koje su daleko od vaše stvarne seksualne realnosti? Vaši snovi vam skreću pažnju na vašu potrebu da se izrazite sa više slobode i otvorenosti!

Erotski snovi su često refleksija, odraz sopstvene seksualnosti koja je inače uokvirena društvenim normama, te se potpuni ostvaruje i prazni putem snova, nalazeći tako balans a samim tim i psihofizički sklad. Preispitajte svoje stvarne stavove o seksu, braku, ljubavi, rodnim ulogama i sl....

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy