Sanjati ljestve

Ako sanjate da se penjete na ljestvama (merdevinama) to znači da je vaša svijest potvrdila vaše penjanje na jedan viši nivo postignuća. Ovo je simbol napretka, napornog rada i truda. Penjete se na „društvenoj ljestvici“ , unaprijeđeni ste, dobili ste viši status, veću moć ili ste ostvarili neki veliki cilj. Isto tako, ljestve su simbol meditacije i molitve.

Osvajate još jedan dio svoje spiritualne staze i više svijesti. Svaki prag na tim ljestvama simbolično predstavlja nivo vaše spiritualne svijesti. I snovi su dobro ogledalo koliko ste vješti u posmatranju stvari iz druge perspektive. Ako sanjate da silazite niz ljestve, znači da bježite od svojih duhovnih odgovornosti.

Ovo je znak da ćete u budućnosti doživiti neka razočarenja. Spremite se! Hodanje ispod ljestava obično se tumači kao loša sreća. Možda se kajete za neke odluke koje ste ranije donijeli? Ako sanjate kako stojite na ljestvama koje vam neko čuva, obratite pažnju na svoju okolinu. Nečija podrška i savjeti će biti presudni u vašem ostvarenju uspjeha. Bićete promanuti do samog vrha PROMINENCE

Ako sanjate da padate sa ljestvi, znači da vam slijede teška vremena, rizici i neuspjesi s kojima ćete se morati suočiti i izboriti, pripremite se!

Ako sanjate polomljene ljestve znači da doživljavate stalne neuspjehe, jedan za drugim, u svim svojim pokušajima. Možda osjećate kao da sa vama nešto nije u redu, kao da ste nesposobni da ostvarite bilo koji svoj cilj. To je prva prepreka koju morate prevazići – ostvrtanje na prethodne neuspjehe!

Ako sanjate da ste pobjegli koristeći ljestve znači da ćete postiči uspjeh ali po cijenu velikih napora, i prevazilaženja brojnih prepreka. Isplatiće se, samo trebate istrajati!

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy