Sanjati lift

Ako sanjate kako se penjete liftom znači da se penjete i na društvenoj ljestvici – pridobijate poštovanje i simpatije drugih. Moguće da ćete zaraditi i izvijesno materijalno bogatstvo.Moguće da ste se popeli i na višu razinu svijesti i sada svijet gledate sa određene visine. Ako se lift kreće ubrzano, kao da je izgubio kontrolu i probija krov, znači da ćete biti katapultirani na tako moćnu poziciju s kojom se na početku nećete znati nositi. Bojite se novih obaveza i odgovornosti. Lift koji se spušta znak je vašeg prizemljavanja odnosno povratka u realnost. Isto tako, spuštajući lift znak je i loše sreće i nazadovanja.

Uopšteno, pravac gore-dole u liftu, predstavlja uspone i padove u vašem životu. Isto tako, on simboliše i emocije i misli koje izranjaju u vašu svijest ili uranjaju natrag u vaše nesvjesno. Lift, kao i stepenište, po psihoanalitičarima na čelu sa dr Sigmundom Frojdom, predstavlja sam seksualni akt.

Ako sanjate da je lift u kvaru ili da neće da krene znači da su vaše emocije van svake kontrole. Moguče da je ovo odraz vašeg trenutnog životnog stanja ili karijere. Osjećate se kao da ste zaglavili između spratova i ne možete ni naprijed ni nazad. Ako sanjate kako se lif pomjera u stranu, znači da su vaši trenutni napori kontraproduktivni. Kao da se nikuda ne pomičete u svom poslu, vezi ili nekoj drugoj situaciji. Pogledajte i značenje pojma stepenice.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy