Sanjati kupatilo

 

Ako sanjate da ste u kupatilu znači da biste trebali obratiti više pažnje na vaše instinktivne potrebe. Moguće da osjećate teret/osjećanja koja trebate malo „popustiti“. Isto tako, kupatila predstavljaju čistunstvo i samo-obnovu. Treba da se pročistite, psihički i emotivno!

Poznati su i snovi da ste u javnom wc-u bez zidova ili da je oko vas gomila ljudi dok pokušavate obaviti nuždu. Ovakvi snovi se obično javljaju kod osoba koje su isfrustrirane činjenicom da ne dobijaju dovoljno prosotra za privatnost. Uvijek stavljaju druge ispred svojih potreba, tj. nikad nisu sebi na prvom mjestu.

Sa takvim stavovima, rijetko kada imaju prosotra samo za sebe i svoje potrebe. Isto tako, ovakvi snovi se tumače i kao poteškoće u puštanju i zaboravljanju starih emocija. Uplašeni ste da čete biti kritikovani i osuđeni ukoliko otkrijete ove emocije.

Ako sanjate da ste u wc-u za suprotan pol, znači da prelazite i zanemarujete granice. Prisjetite se u kojoj ste situaciji skoro prešli granicu, a niste trebali? San u kojem pokušavate, ali ne uspijevate da nađete wc znači da imate teškoće u puštanju i izražavanju svojih osjećanja. Suzdržavate se od javnog pokazivanja osjećanja prema nečemu/nekome. Za dodatne informacije pogledajte i značenje sna o fekalijama.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy