Sanjati krv

U snovima, krv je simbol života, ljubavi i strasti ali i razočarenja. Ako vidite riječ „krv“ napisanu negdje, u svom snu, onda se to odnosi na neku situaciju u vašem životu koja je stalna i nepromjenljiva.

Ako je nešto drugo napisano krvlju, ta riječ označava pojavu / stvar u koju ulažete previše svoje energije! Investirali ste toliko truda i snage u nešto i stoga se nipošto ne želite toga odreći.

Ako sanjate da krvarite ili da gubite krv, prolazite kroz fazu velike fizičke ili emotivne iscrpljenosti. Isto tako, ovakvi snovi vam skreću pažnju na neke gorke sukobe sa dobrim prijateljima. Kao da vas proganjaju vaši potezi iz prošlosti.

Žene obično sanjaju krv ili nečije krvarenje neposredno prije ili za vrijeme ciklusa ili tokom trudnoće. Krvarenje drugih u snovima obično je znak emotivnog poziva u pomoć.

Vampirski snovi, odnosno snovi da pijete krv, znak je svježe navale živosti i energije. Davanje ili doniranje krvi u snu znak su fizičke iscrpljenosti koju trpe vaše tijelo i um zbog stalnog stresa.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy