Sanjati krov

Ako sanjate da vidite krov u svom snu znači da osjećate neke određene unutrašnje barijere između sva stanja svoje svijesti. Štitite svoju svijest, svoje mišljenje i stavove. Ovakav san vam daje sliku sebe i onoga kako sebe doživljavate.

Ako sanjate da se penjete na krov, to može biti metafora da se i u stvarnom životu stvarno penjete do samog vrha, bez većih prepreka. Kao da vam je uspjeh zagarantovan i samo čeka da dođete do njega, da osvojite i taj nivo.

Ako sanjate kako padate sa krova, znači da vam u životu nedostaje stabilnosti ako zaista želite napredovati. Kao da podloga na kojoj stojite nije sigurna, ljudi i pozicija na koje se oslanjate nisu pouzdani, a smatrate ih bitnom karikom u svom daljem uspjehu i napretku.

Ako sanjate kako mijenjate krov na svojoj kući znači da trebate podići svoje životne ciljeve, trebate ih podići, postaviti na neki viši nivo. Ne budite skromni, niti pesimistični. Jednake su šanse da vam se dese i dobre i loše stvari, a ako svoje krajnje ciljeve pomjerite za koji stepenik više time povećavate vjerovatnoću da ih dostignete.

Ako sanajte kako vam vaš krov prokišnjava znači da je u vašem sadašnjem životu mnogo ometajućih elemenata, spoljnih nerviranja i uticaja koje ne želite. Polako ali sigurno otkrivate jedan novi podatak. Nešto konačno počinjete uviđati i shvatati. Isto tako, ovakav san znači da neko nameće ili provlači svoje misli i stavove u vašem životu.

Ako sanjate kako se krov urušava, znači da se vaši visoki ideali polako slamaju i ruše u vama. Možda je vrijeme da ponovo razmislite o svojim visokim očekivanjima i ciljevima koje ste sebi postavili u životu.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy