Sanjati krevet

Vidjeti sebe u krevetu predstavlja vaš intimni dio i otkrivanje vaše seksualnosti. Ako sanjate kako spavate u svom krevetu, onda to znači da se osjećate sigurno i potpuno psihički opušteno. Možda tragate za blagodati doma, za mirom ili nekim vidom bijega?

Ako sanjate kako se budite u drugačijem ili nekom nepoznatom krevetu, onda je to znak upozorenje da ćete se suočiti sa posljedicama donešenih odluka. Pokušajte se prisjetiti osjećaja udobnosti ili nelagode, kao i izgleda samog kreveta.

Spremljen krevet znači sigurnost i red, a nespremljen je znak nesigurnosti i neke tajne će uskoro biti razotkrivene. Možda ste nemarni i ne vodite računa o sopstvenoj sigurnosti u svom seksualnom životu?

Ako sanjate kako tražite svoj krevet, znak je vaših poteškoća u upoznavanju i prihvatanju vaše intime i seksualnosti. Možda se osjećate zakočeno u izražavanju svoje seksualnosti?

Isto tako, ovakvi snovi mogu da se tumače i kao vaša potraga za sigurnosti i srećom doma. A možda vam jednostavno treba više sna, hronično ste neispavani i vaše tijelo vas jednostavno preklinje da više odmarate.

Ako sanjate da ležite na letećem krevetu i da se u jednom trenutku prevršete i propadate kroz vazduh, znači da ste trenutno u bespomoćnoj poziciji, otcijepljeni od svoje sredine i ljudi oko vas. Vaše ideje su možda previše nepoznate ili neprihvatljive za druge? Vaša podsvijest vas upozorava da biste trebali malo ublažiti vašu individualanost i prilagoditi se sredini.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy