Sanjati kopanje

Ako sanjate kako kopate znači da u stvarnosti naporno radite na otkrivanju istine u nekoj problemskoj situaciji koja vas proganja. Preopterećeni ste otkrivanjem detalja o sebi, svojoj reputaciji, identitetu, onome šta drugi misle i znaju o vama itd.

Vi ste vjerovatno opsesivni tip osobe, i još ako ste pri tome temeljiti i uporni, nema problema do čije drži vi nećete zakopati. Udarate ravno u kost stvari, a ovo često uključuje i nasrtanje na tuđu privatnost, tvrdoglavost u ispitivanju drugih, pa čak i vrijeđanje ili napad. Ako sanjate kako kopate rupu u kojoj nalazite nešto značajno, znači da ste stvarno nešto morali „iščeprkati“.

Možda je stvar lične prirode i tiče se neke osobe koja vas zanima iz nekog privatnog razloga ili ste z anju emotivno i seksualno zainteresovani? U svakom slučaju, trebali biste biti više otvorenog duha, spremni za prihvatanje novih ideja i tuđih prijedloga.

Ako sanjate kako kopate rupu koju potom punite vodom, znači da bez obzira kolikos e trudite, stvari neće poći u smjeru u kojem biste vi željeli da pođu. Neophodno je da naučite da tražite kompromise u svom odnosu sa ljudima.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy