Sanjati knjigu

Knjiga u snovima označava mir, spokoj. Približavate se svojim ciljevima polako, sigurno i usklađenim ritmom. Knjige su, sasvim logično, simbol znanja, intelekta, informacije i mudrosti.

Konkretno, vidjeti otvorenu knjigu u snu znači da ste u mogućnosti da s lakoćom premostite jaz između starih i novih ideja. Ako sanjate zatvorenu knjigu, onda je to znak vaše misterioznosti koju gajite u svom odnosu prema drugima.

Da biste potpunije i preciznije analizirali svoj san pokušajte se sjetiti naslova i korica knjige kao i drugih elemenata svog sna! No, ne zaboravite, da ne trebate knjigu suditi po koricama!!! Snovi sa knjigavama vam možda zovu da se malo ozbiljnije pozabavite nekom oblašću kojoj se trebate posvetiti.

Prašnjave knjige simbol su zaboravljenog znanja ili prethodnih „poglavlja“ vašeg života. Dječije knjige, slikovnice ili sl, simbolišu sjećanja iz vašeg djetinjstva i maštanje. Isto tako, povratak u daleku prošlost istovremeno je i bijeg od sadašnjosti i stvarnosti.

Magijske ili satanističke knjige u snovima predstavljaju jednostrano mišljenje snivača koji pokušava da se oslobodi svih odgovornosti za svoje ponašanje i da uloži što je moguće manje truda.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy