Sanjati kafanu

Sanjati kafanu – je san koji upućuje na duhovni život i simbolično predstavlja potrebu čovjeka za promjenom i transformacijom, a u isti mah i nezadovoljstvo postojećim načinom života. San o kafani najčešće se javlja kao kompezacija za monoton stil življenja, u kojem je svaka promjena značajna, pa tako i na ovom polju društvenog života. Veoma često ovakav san javlja se i kao bijeg od postojeće stvarnosti, problema i svakodnevnih obaveza, kao potreba i želja da se iste bar privremeno zaborave.

Ako je u snu kafana puna ljudi, to je znak da u stvarnosti vodite dosadan i monoton život. Kada se u snu kafana javlja samo kao mjesto koje se vidi, ali ne i boravi u njemu, onda se to najčešće odnosi na nepovoljne vijesti ili konflkt sa bliskom osobom. Ako sanjate da provodite vrijeme u kafani, onda to može da bude loš znak kada je u pitanju finansijska situacija, a najčešće se odnosi na gubitak novca u bilo kojem vidu. San o kafani u kojoj ste se našli bez novca, ukazuje na neko neprijatno iznenađenje koje će se dogoditi u stvarnom životu. Isto tako, san o kafani u bilo kojem vidu gotovo uvijek se vezuje za pasivnost, dosadu i statičnost, koje najčešće mogu da budu i uzrok nekih drugih negativnih osjećanja i situacija u životu. 

Ako ste uskoro sanjali kafanu možda je to samo znak da želite da se opustite i da vam je dosta svakodnevnih briga i stresa. Stoga ukoliko ste pravi Balkanac onda pravac u najbližu Kafanu na Balkanu.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy