Sanjati hodanje

Snovi mogu biti satkani od više radnji. Za svaku od njih predviđeno je određeno tumačenje. Ukoliko ste sanjali da hodate, nesmetano, lako, to je znak sporog ali sigurnog i stabilnog progresa u ostvarivanju vaših ciljeva.

Ovaj san može predstavljati vaše sigurno kretanje kroz život. Pokušajte zapamtiti kuda vas vodi vaše hodanje, na koju destinaciju i pronađite paralelu sa vašim budnim životom. Ukoliko ste sanjali da je vaše hodanje otežano to znači da ste bezvoljni ili da okljevate da nešto učinite u određenoj situaciji. Ovaj san može značiti i da se pokušavate distancirati od određenih životnih iskustava i situacija. Poteškoće u hodanju, koje imate u snu, odraz su trenutne situacije i prepreka u vašem budnom životu.

Sanjate li da hodate po vazduhu tako da ne dodirujete tlo, vas krase osobine kao što su bezbiržnost i optimizam. Istovremeno, ovaj san znači da ste povjeriljiva osoba ali isto tako i nepobjediva. Vaše ciljeve ostvarujete sa lakoćom. Da bi bolje razumjeli ovakav san, pročitajte i tumačenje sna o letenju.

Sa druge strane, ovaj isti san, može da znači da ste pretjerali u svojim sanjarenjima i da ste izgubili smisao za realnost. Ukoliko u vašem snu hodate po površini vode to je, takođe, znak da za vas ne postoje prepreke.

Ako sanjate da je vaš cilj do koga trebate doći daleko, znači da propuštate neka zadovoljstva u životu. Fokusirani ste na dosezanje cilja umjesto na samo putovanje.

Sanjate li da hodate po žbunju, tamnim, sjenovitim i zamršenim putevima, znači da će te biti uznemireni zbog mogućih komplikacija kako u poslovnom tako i u intimnom životu što može uzrokovati zahladjenje odnosa.

Snovi u kojima hodate po prijatnim mjestima ukazuju da će te u svom životu stvari uzeti u svoje ruke. Ako sanjate da hodate po noći, donjećete krive odluke i vodićete tešku borbu kako bi postigli željeni cilj.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy