Sanjati eksploziju

Sanjati eksploziju kako psiholozi tumače najčešće znači da potisnuti bijes, akumulisan unutar vas u vašim snovima izlazi na površinu i to na nasilan, bučan i razarajući način. Vaša podsvijest jednostavno pokušava da vam skrene pažnju na to.

Ako u vašem snu sanjate da vam je lice pocrnilo ili povrijeđeno u eksploziju, vjerovatno se suočavate sa nepravednim optužbama. Kao posljedica toga plašite se posljedica sa kojima bi se mogli suočiti.

Ukoliko vas je u snu eksplozija bacila u zrak ili ste ostali zarobljeni u plamenu, moguće je da osjećate kako ste bili iskorišteni u nekoj situaciji. Sada se osjećate zloupotrebljeno i vaš unutrašnji instinkt vas upozorava da je vaše povjerenje narušeno.

Ako ste sanjali da ste samo čuli eksploziju, ali niste vidjeli posljedice moguće je da osjećate kako nešto tek treba da otkrijete o sebi, tj to bi mogla da bude najava nečega što treba da izađe na površinu iz vaše podsvijesti.

Moguće novije interpretacije ovog sna upućuju na strah izazvan najnovijim dešavanjima vezanim za terorizam. Moguće da strah od iznenadnog bučnog, ničim izazvanog preokreta u vašem životu polako preovlada vašim bićem. Možda se bojite svakodnevnice i onoga što život nosi pred vama.

Ako sanjate eksploziv ili dinamit moguće je da predosjećate nagle promjene ili širenja na poslovnom nivou.

Takođe, ovo može biti znak da vam organizam možda govori da je vrijeme da usporite slično kao i kada sanjate auto u vožnji i nesreću propraćenu eksplozijom.

Neka tumačenja eksploziju dovode u vezu sa najsnažnijim osjećanjima poput onih strastvenih seksualnih osjećanja. Razmislite i o ovom tumačenju.

Neka pomalo praznovjerna tumačenja upućuju na:

  • ako sanjate krhotine i zrak ispunjen dimom, upućuje na nezadovoljstvo u poslovnim krugovima i drugim društvenim antagonizmima
  • mlađe žene bi trebalo da budu oprezne na moguće veze sa muškima nakon ovog sna.
  • ako u snu vidite nastradale u eksploziji, vjerovatno osjećate bojazan od neuspijeha u stvarnom životu koji se nikada neće dogoditi.

Dobro razmislite o svim aspektima vaše sna prije nego što doneste odluku. Ako vam se ovaj san ponavlja, znači da još uvijek niste riješili i otkrili na šta vas vaše unutrašnje JA upozorava.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy