Sanjati ekser

Sanjali ste eksere i sigurno se pitate šta to znači. Ako su ekseri kao alat i instrument dio vaše svakodnevnice ovaj san ne mora da bude neobičan.. Medjutim, ako se sa ovim predmetom ne susrećete često sigurno će vas zanimati kakvo značenje ima ovaj san. Ono najjednostavnije tumačenje kaže da ako vidite ekser u snu u budnom životu imate sreće.

Psohologija nije mnogo posvetila pažnje objašnjavajući ovakav san dok su narodna predanja nastojala ovakve snove detaljnije objasniti. Prema narodnim tumačenjima ukoliko sanajte da zakivate eksere i to tako da vam to ide od ruke onda će vam i u životu ići od ruke, vaše nade i očekivanja će se ostvariti. Isti san može da znači da će te otkloniti opasnost.

Ako u snu pronađete ekser ispuniće vam se želja, isti san može značiti i da će vam se popraviti materijalna situacija ukoliko budete štedljivi. Ukucavati ekser u zid znači da će te donijeti pravu odluku, označava još i vašu sposobnost da nosite teško breme. Kupovina eksera u snu znak je da posao koji obavljate je beskoristan.

Sanjati krive eksere nije dobar znak i posebno trebate paziti na kuću i porodicu. Dugački ekseri pak znače dug život i ispunjeje želja. Narodna shvatanja prave razliku u tumačenju u zavisnosti da li ste vidjeli jedan esker u snu ili gomilu eksera. Tako, sanjati gomilu eksera znak je poboljšanja prilika i ispunjenja nada.

Prosuti ekseri predstavljaju popravljanje vaše materijalne situacije Vaditi eksere je znak koji upućuje da će te saznati važnu tajnu. Isti san može još značiti i dugačak i težak posao koji neće donijeti previše koristi. Stari i zarđali ekseri upozoravaju vas na to da bi vam kuća mogla biti u opasnosti, istovremeno znači i spor napredak, kašnjenje u poslu.

Ukoliko pronađete esker to znači gubitak na putu a može i da predstavlja vaše bogatsvo koje će, prema ovom tumačenju, trajati onoliko koliko se budete prema njemu pažlivo odnosili. Sanjati da ste se povredili ekserom znak je da treba da budete pažljiviji u svojim izjavama. Vidjeti u snu sjajne i nove eksere znači da bi mogli čuti neočekivane vijesti.    

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy