Sanjati džunglu

Ukoliko vas je vaš san odveo u džunglu, medju guste šume, lijane, u dom Tarzana a pri tome ste ljubitelj prirode, divljine, životinja i avantura, onda ovaj san može biti jako ugodan za vas. Sigurno ste se pitali kakvo je značenje ovog uzbudljivog sna. Pomoći ćemo vam da to i otkrijete.

Ukoliko sanajte da ste u džungli, ovaj san označava aspekte vas i vaše ličnosti koji se svode na vaše inhibicije i prohtjeve. Istovremeno, ovaj san može značiti da živite u nekom haosu i da ne znate kako da se izvučete iz toga. Okružuju vas nepredviđene situacije u životu i neizvjesnost. Često se u svakodnevnom govoru za neko ne sređeno stanje na poslu ili ličnom životu kaže: „To je džungla tamo”. Razmislite da li ste sami zaslužni za haos u vašem životu i šta je dovelo do toga. Razgovor sa iskrenim prijateljem može vam to otkriti te pomoći da sredite svoj život.

Sanjate li da ste zarobljeni ili izgubljeni u džungli, vaš san vam govori da gajite negativna osjećanja u sebi koja spečavaju vaš napredak. Ona su dio vašeg ne svjesnog. Pokušajte da se pomirite sa njima da ih otklonite i krenete naprijed.

Prema narodnim tumačenjima, ukoliko ste sanjali džunglu ili da ste u džungli, vaš san vas upozorava da se čuvate opasnosti i iznenađenja. Moraćete da se pouzdate u sopstvene sposobnosti i iskustvo. Ako ste sanjali da prolazite pokraj džungle, računajte na pomoć prijatelja i bližnjih. Oni će vam pomoći u rješavanju problema i prepreka koje imate u životu.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy