Sanjati džem

Ukoliko ste se ujutro probudili i sjećate se da je u vašem snu bilo džema, sigruno se pitate šta takav san može značiti i kako se odražava na vaš budan život. Interesuje li vas da li je i značenje ovoga sna slatko kao i sam džem, pomoćićemo da to otkrijete kroz ovo tumačenje.

Obradovaćemo vas kada vam kažemo da snovi o džemu imaju pozitivna značenje. Ovaj san znači prijatno iznenađenje, te da se pred vama mogu naći slatka i fina otkrića.

Ovaj san može imati i alternativno značenje te prema tome, može značiti da ste se našli u nekoj ljepljivoj situraciji, jednako kao što je sam džem. U ovom slučaju, kada kažemo ljepljivo, misli se na neku nevolju ili osjetljivu situraciju.

Ukoliko ste sanjali da pravite džem, vaš san se odnosi na sreću u porodičnom domu i okruženju. Sanjate li pak da se džem razliva ili rasteže, ovaj san može ukazivati da ste se vi rastegli na previše strana u svom budnom životu. Natovarili ste sebi na vrat previše obaveza i odgovornosti, zbog toga, vaš san vas upozorava da naučite reći ne. Tako će te naučiti i druge da vas više cijene i poštuju.

Osim pomenutih tumačenju, tu su i još neka. Prema ovim tumačenjima, ukoliko ste sanjali da pravite džem, znači da će vam se situacija na poslu popraviti. Jedete li džem u snu možete očekivati da će te sresti prijatnu osobu sa kojom će te imati ugodno druženje.

Uopšteno govoreći, snovi o džemu imaju pozitivna tumačenje koja se mogu svesti na veselje, blagostanje i zdravlje.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy