Sanjati duha

Sanjati da ste ugledali svoj sopstveni duh znači da je to dio vas kojeg se najviše plašite. Ovo vas možda vrati u bolna iskustva iz djetinjstva, u sjećanja uvijena osjećajem krivice, bola i potisnutih misli. Možda ste zapravo najviše prestrašeni činjenicom da svi umiru i da je smrt neizbježna.

Duhovi predstavljaju i nešto što više ne postoji realno u vašem životu a što vam još uvijek crpi veliku količinu energije. Zbog toga se osjećate isključenim iz života i društva. Vrijeme je da pobijedite stare duhove, a to možete jedino ako otkrijete šta je to što taj duh želi od vas i šta zapravo traži. Vrijeme je da to potražite, nađete, predate prošlosti i ostavite iza sebe kako biste se mogli potpuno predati sadašnjosti i svom trenutnom životu.

Ako sanjate kako se protežete da dodirnete duha koji potom nestaje prije vašeg dodira znači da preduzimate korake kako biste se suočili sa nekom bolnom ili potisnutom situacijom iako još niste spremni da joj se potpuno suprotstavite. Ako duh u vašem snu zapravo izgleda kao neko od vaših živih poznanika, prijatelja, rođaka, onda se pripazite jer ste u opasnosti da će vam ta osoba učiniti nešto loše.

Ako duh predstavlja nekog ko je preminuo i koga ste znali dok je bio živ, znači da osjećate krivicu i žaljenje vezano za svoj odnos sa tom osobom. Vjerovatno ste imali još mnogo toga da podijelite i kažete toj osobi, ali nje više nema i to nikada više nećete moći nadoknaditi i ta činjenica vas iznutra izjeda. Najbolje bi bilo kada biste otvoreno popričali i irješili taj odnos, kroz san , terapiju ili sl. Poslije toga biste se sigurno osjetili slobodno i rasterećeno.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy