Sanjati drogu

Droga u snu ima slično značenje kao i cigara. Ona može biti upozorenje na neke druge ovisnosti kao što su alkohol, cigarete... Ukoliko ste u snu vi ovisnik o drogi, onda želite da pobjegnete od realnosti, od svega što vas okružuje. Droga je nešto što vas dovdi u neko novo, lažno stanje, koje samo trenutno briše probleme. Ovaj san je znak da je vrijeme da se probudite i suočite se sa stvarnosti. Veoma je važno da reagujete na vrijeme dok su problemi još u začetku. Nema više vremena za odlaganje, nemojte čekati produvbljivanje problenma jer prijeti opasnost od još veće krize. Što više odlažete, to će vam kasnije biti teže.

Predoziranje u snu je znak da ste pretjerali sa radom. Vrijeme je za pauzu, mali odmor. Naučite da organizujete vrijeme za rad i vrijeme za odmor. Ovakav san može biti i znak da nekoga vršite preveliki pritisak, posesivni ste i nekome poklanjate preveliku pažnju koja tu osobu guši. Ukoliko ste sanjali da ste prvi put probali drogu, to je znak upadanja u nevolju koju su vam podmetnuli vaši novi prijatelji, koji su nepouzdani. Provjerite sa kim se upuštate u prijateljske odnose.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy