Sanjati delfine

Delfin u snu predstavlja duhovno voćstvo, intelekt, mentalne sposobnosti i emotivno povjerenje. Ovakvi snovi su uglavnom veoma inspirativni, podstiču vas da upregnete svoj kreativni um do krajnjih granica kako biste napravili značajan korak naprijed u svom životu. S druge strane, ovaj san vam potvrđuje uspostavljenu vezu između vašeg svjesnog i nesvjesnog uma. Delfini predstavljaju vašu volju i sposobnost da istražujete i orijentišete se u moru svojih emocija.

Ako sanjate kako jašete delfina znači da ste optimista i socijalni altruista. Volite da pomažete drugima, osjećate se dobro ako ste korisni i potrebni drugima, i vjerujete u dobre ishode, u ljudsku dobrotu i povjerenje. Uvijek ste nasmijani, i u najcrnjim trenucima uvijek nađete snage da se našalite, zabavite i okrenete sve na šalu.

Ako sanjate smrt delfina znači da zapadate u stanje očajanja i beznađa. Kao da ste isključeni iz ostatka svijeta. Ovo je jako osjećanje gubitka koje se ne odnosi samo na gubitak neke voljene osobe, nego zalazi u neke više sfere čovječanstva u kojima se susrećete sa opštom ljudskom patnjom, boli, tragičnosti, usamljenosti i smrti. Izuzetno je važno da proživite do kraja ovo osjećanje, da ga ne sputavate kako biste ponešto iz njega i naučili.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy