Sanjati da ste izgubljeni

Biti izgubljen u snu znači da ste izgubljeni i u realnosti. Kao da ste izgubili svoj smjer kretanja, ili ste izgubili ciljeve iz svog vidokruga.

Možda se osjećate zabrinuto i nesigurno u vezi sa putem kojim trenutno idete kroz život. Ako sanjate da pokušavate zvati upomoć, onda je to znak potrebe za podrškom, za osobom koja će vas razumjeti i usmjeriti. Treba vam neko ko će vam biti oslonac, neko sa mnogo razumijevanja, znanja i iskustva.

Međutim, biti izgubljen ne predstavlja samo potrebu za novim pravcem u životu. Nekada to znači da smo na dobrom putu, ali se još nismo navikli, nismo se prilagodili i trebaće nam još neko vrijeme da usvojimo nove navike i pravila i da se dobijemo osjećaj da smo na pravim tračnicama.

Ako sanjate da je neko drugi izgubljen onda to znači da imate neka neriješena pitanja ili osjećanja vezano za tu osobu. Razmislite koji dio te osobe ste „zaturili“ negdje u sebi? Možda je vrijeme da se dublje pozabavite ovim pitanjem dok ne otkrijete odgovor na njega.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy