Sanjati ćup

Ukoliko ste sanjali ćup, ovaj san simbolizuje žensku matericu. Sa stanovišta psihologije to znači da osoba koja sanja ćup ustvari traži zaštitu, skrovište, utjehu, toplinu.

Ukoliko u svom budnom životu tragate za zaštitom, razmislite šte je moglo dovesti do toga da se tako osjećate. Pokušajte otkloniti takve uzroke. Ukoliko ne postoji nište ozbilno što bi vas opteretilo, onda ovakav san može biti posljedica svakodnevnog stresa. Moguće je da ste negdje vidjeli ćup na javi pa vam se to manifestovalo kroz san.

Ovaj isti san može imati i alternativno značenje. Prama tom tumačenju ovaj san može značiti da se osjećate potrešeno, uzdrmano. Možda vas je nešto ili neko potresao. Popričajte sa nekim ko vam je blizak o tome, povjerite se i vaša uzdrmanost neprijatnom situacijom biće manja.

Svoj značaj tumačenju snova dala su i narodna tumačenja i vjerovanja. Prema tim tumačenjima, ukoliko ste sanjali pun ćup neko će vam nedostajati. Sanjate li prazan ćup, očekuje vas nešto neprijatno.

Vidjeti ćup u snovima, prema narodnim vjerovanjima, moglo je značiti i iznenađenje. Ovaj isti san često se dovodio u vezu sa novcem. Ovakvo vjeovanje proizašlo je iz narodnog običaja i priča koje kažu da se nekad zlato čuvalo u ćupovima. U tom smislu, smatralo se da ako sanjate ćup možete očekivati poboljšanje svog materijalnog stanja prilivom novca.

Prema islamskom tumačenju, vidjeti ćup u snovima dovodi se u vezu sa finansijama i poslovanjem. Ukoliko ste sanjali ovaj san neko vas obmanjuje na poslu. Islamska tumačenja smatraju da ćup u snovima može predstavljati vredne žene, supruge. Sanjati pun ćup, predstavlja skriveno blago.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 -2018.  sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy