Sanjati crkvu

Crkva je simbol ličnih svetinja i potrebe za duhovnom hranom - ispunjenjem. Analogno tome ukoliko se crkva pojavi u vašim snovima najčešće je to znak da vam je potrebno duhovno okrepljenje. Crkva predstavlja lični sistem vrijednosti.

Ukoliko sanjate da se nalazite unutar crkve vaša podsvijest vas opominje da je možda došlo vrijeme da potražite duhovno prosvijetljenje i da tražite smjernice za ispravan životni put.  Možda ste duhovno posrnuli pa vam je potrebno da malo osvježite vaše duhovne principe. Moguće je i da ste možda napravili neke greške u životnim izborima i sada tražite načine da to ispravite. Uz odgovarajuću podršku vrlo brzo ćete biti na pravom putu ponovo.

Alternativno san o crkvi može da upućuje na to da preispitujete ili razmišljate o svom životnom putu - izboru i o pravcima u kojima se on kreće. Nanovo vrednujete ono što hoćete da uradite.

Pored ovih tumačenje izdvaja se i tumačenja ovog sna kao znaka da ste potpuno duhovno i iskustveno sazreli tj. odrasli.

Neka od narodskih tumačenja crkve kažu da će vaše molitve biti uslišene i da ćete dobiti pomoć koja vam je možda prijeko poterbna. U narodnim interpretacijama kod nekih naroda crkva je dobar znak i moguć predznak skorašnje ženidbe.

Suprotno ovim pozitivnim narodskim interpretacijama kod nekih naroda i kod nas u starim sanovnicima koji najčešće graniče sa sujevjerjem  ovaj san se predstvalja kao loš predznak.

Kao i kod svih ostalih snova na vama je da odredite tumačenje koje je najbliže vašem stanju. I najmanje finese vašeg sna upućuju na neko novo značenje i sve trebate propustiti kroz sopstvenu prizmu tj prizmu sopstvenih životnih iskustava.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy