Sanjati čokoladu

Čokolada je sigurno svima omiljeni slatkiš. Mogu samo da zamislim kako je bio sladak san onome ko je usnuo čokoladu. Tumačenje vašeg sna lijepo je kao i jedna njena kockica.

Ovaj san predatavlja ljubav, poletnost, proslavu i samonagrađivanje. Okružuju vas lijepe stvari i vi znate da uživate u tome. Isti san može značiti da ste uključeni u previše stvari i aktivnosti u vašem životu i treba vam predah. Suzdržavajte se od ekscesa. Sanjate li kako jedete čokoladu, vaš san oslikava vas kako prihvatate svoju sopstvenu senzualnost.

Ukoliko ste pak, usnuli toplu čokoladu, bilo da pravite ovaj ukusni napitak ili da ga pijete, vaš san je odraz vaše ljubavi, topline i sreće. Ako ste sanjali čokoladno mlijeko, kako ga pijete ili ga jednostavno vidite u snu, vaš san vam poručuje kako se osjećate dobro u svom realnom životu. Srećni ste i ispunjeni sa onim što imate i što vas okružujete. Čuvajte i cijenite ono što vam je najvrednije.

Sa aspekta narodnih tumačenja ukoliko ste sanjali da dobijate čokoladu predstoje vam dani puni sreće. Isti san znači da vam je neko vjeran i iskren. Ukoliko ste vi ta ili taj koji poklanja čokoladu, ovaj san znači bijedu i put u siromaštvo. Isti san može imati i drugo značenje prema kome poklanjati čokoladu znači biti omiljen u društvu.

Ako ste sanjali da jedete čokoladu, vaš san znači iznenadne poljupce. Ovaj san može još i značiti da vam predstoji neko ugodno društvo, moguće i poznanstvo sa osobom sa kojom će te dugo ostati bliski. Ukoliko ste u budnom životu u vezi, ovaj san ukazuje na poboljšanje odnosa. Sanjate li da jedete gorku čokoladu, vaš san ukazuje na skorije probleme u ljubavi.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy