Sanjati cirkus

Cirkus kao simbol haosa, nesklada, ali i uzbuđenja, burnih osjećanja u snu donose mnoge interpretacije.Možda se u vašem životu dešavaju mnoge stvari istovremeno. a možda ipak žudite za uzbuđenjima, zabavom i različitim iskustvima.

Ako vam je u tom cirkusu lijepo, zadovoljni ste svojim životom, a ako ipak nemate pozitivna osjećanja, onda se ne snalazite baš najbolje u burnim dešavanjima oko vas. Ako samo posmatrate cirkus, onda se ne osjećate dobro sa ljudima koji vas okružuju, osjećate se neshvaćeno, kao stranac, pridošlica. Međutim, ovo može biti i znak da vam predstoji neki zajednički, grupni plan koji trebate ostvariti kao dio tima. Želite li u snu da uđete pod šator cirkusa, ili samo stojite u redu, čekate, zapravo ste veoma uzbuđeni što vas čeka mnogo obaveza. Ono što vas sprečava da uđete je strah od toga da ćete se biti javno osramoćeni. Ukoliko je vrijeme dok čekate ružno, sprema se nevrijeme, predstoje neobične ali izuzetno teške situacije. Postoji mogućnost da ćete se naći u kontaktu sa neobičnim osobama koje vam mogu donijeti još više konfuzija. Ovaj san je  upozorenje da skupite hrabrost i izađete kao pobjednik, ma šta vas u budućnosti iznenadilo. Pazite da svoje burne emocije još više ne zakomplikujete.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy