Sanjati cipele

Cipele predstavljaju vaš pristup životu. Nošenje cipela u snu ukazuje da ste vi psihički jaka osoba i da čvrsto stojite na zemlji. San o cipelama takođe predstavlja vaša ubjeđenja i vjerovanja.

Ukoliko sanjate da mjenjate cipele, to znači da vi u vašem životu često mjenjate svoje uloge. To se odnosi na vaš pristup životu.

Ukoliko ste sanjali da ste zaboravili cipele to znači da ostavljate sve iza svojih inhibicija. Ovaj san može ukazivati na to da ne želite da mjenjate svoje mišljenje, ideje ili stavove o nečemu.

Nošenje cipela u snu ili jednostavno ukoliko vidite cipele u snu, znači da će te pronaći i postići željeni uspjeh kroz naporan i maljiv rad. Na taj način će te i spoznati sebe.

Ukoliko ste sanjali da nosite cipele koje nisu prikladne za priliku u kojoj se nalazite ili pak nostie cipele u rukama, znači da će vaš napredak u životu biti dug, težak i naporan. Isti san može ukazivati da se krećete u pogrešnom pravcu. Možda je vrijeme da preispitate svoje ciljeve u životu. Razmislite šta želite od života i kolike su vaše mogućnosti da to ostvarite.

Ako vas u snu cipela žulja i stišće ili vam nanosi bol znači da trebate preispitati svoje ciljeve i put kojim ste krenuli u životu. Možda i sami niste sigurni i sumnjate u pravac kojim ste krenuli.

Sanjate li da ne nosite cipele, znak je niskog samopoštovanja i nedostatka vjere u sebe. Trebali bi više da se bavite pitanjem svog identiteta. Ovaj san, takođe, može predstavljati sirmoaštvo, nedostatak komunikacije i nesporazume.

Alterantivno značenje ovoga sna, u kome ne nosite cipele, može odražavati vašu razigranu stranu, bezbrižnost i dobro razumjevanje situacije.

Izgubite li cipele u snu, to znači da ste u potrazi za svojim identitetom i pronalaženjem sebe. Nove cipele u snu označavaju vašu sigurnost u ono što radite.

Ukoliko ste sanjali cipele na platformu, znači da trebate stajati uspravno i ponosno. Moguće je i da težite za višim statusom u životu.

Ukoliko su vam draža narodna tumačenja snova, pogledajte šta ona kažu o sanjanju cipela. Prema tome, nove cipele su znak nesreće, bolesti u kući, stare cipele, pak, znače da će vas neko povrijediti, brige. Ukoliko ste sanjali pocjepane cipele sledi vam neuzvraćena ljubav a tijesne cipele znače da će vas snaći neprilike.

Možda vam je samo potrebna promjena na vašem ličnom izgledu. O najboljim i najmodernijim modelima cipela čitajte na Cipele.hr

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy