Sanjati cigarete

 
Sanjati cigarete kao simbol muškog polnog organa, odnosno simbol zadovoljstva ima mnoga različita značenja. Pušačima, pasivnim pušačima ili bivšim pušačima ovakav san može jednostavno značiti da sanjate o cigareti jer želite da u stvarnosti zapalite cigaretu. Ovaj san može biti samo prikaz jednog dijela vašeg stvarnog života. Međutim, tumačenje ovog sna svakako je nemoguće bez spoznaje vašeg odnosa prema cigaretama. One predstavljaju utjehu za negativne emocije, ali mlađim osobama, koje se osjećaju sputanima, mogu  predstavljati revolt, pobunu protiv stega. Pored toga, one sa sobom nose i zavisnost pa pušačima donose i nemogućnost opiranja lošim stvarima.
Cigarete mogu biti vid želje za samouništenjem, željom da nezdravim načinom života narušite svoje zdravlje zbog nekih ličnih nezadovoljstava.
U odnosu na mjesto gdje pušite cigaretu u snu postoje različita tumačenja. Pušenje cigarete u zabranjenom objektu je jaka želja da ostvarite neke svoje namjere bez obzira na ljude koji vas okružuju, na sredinu u kojoj se nalazite. Pasivni pušač u snu je znak da vam ne prija vaše okruženje. Loše se osjećate u društvu ljudi sa kojima ste u kontaktu.
Međutim, ako nepušač sanja o cigaretama, to može da upućuje na neke druge nezdrave navike u stvarnom životu koje izazivaju zavisnost. 

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy