Sanjati ćerku

Poprilično čest san jeste san o ćerci. Od različitih scenarija koje možete sanjati zavisi i tumačenje ovog sna. Evo nekih od najčešćih scenaraija.
  • Ako sanjate da imate ćerku u snu, a u stvarnosti je nemate to može biti pokazatelj vaše poterbe da se emotivno približite nekoj ženskoj osobi ili možda imate potrebu da pokažete i žensku stranu svoje prirode. Tj. moguće je da u snu vidite sami sebe ali  onu svoju feminističku stranu.
  • Ako sanjate ćerku a i u stvarnosti je imate, narodno tumačenje kaže da će uskoro sve neugodnosti koje možda imate uskoro biti zamjenjene mnogo ugodnijim i ljepšim stvarima. Praznovjerna tumačenja kažu i da možda vaša ćerka treba neki vid pomoći od vas. Ovo tumačenje vjerovatno proizilazi iz nekog stvarnog događaja. Možda se u životu vaše ćerke događaju neke prekretnice i vi ste zbog toga zabrinuti za nju. Podsvijest vam govori možda, i opominje vas da se malo više posvetite roditeljskoj brizi. Takođe, ovdje treba da razmislite i o odnosu koji imate sa svojom ćerkom. Kakav je taj odnos koji gajite, da li ste zadovoljni kvalitetom tog odnosa. Možda vam podsvijest govori da treba da se probudite i da poradite na odnosu koji imate sa djetetom. 
  • Pored ovih tumačenja mi bi izdvojili ono koje je možda arhetipno starinsko jer svoju podlogu nalazi u ne tako dalekoj prošlosti kada je naš narod u pitanju. Naime, nekada je ideal bio imati sina. Ćerke nisu toliko važne (sjetite se samo narodnih epskih pjesama npr "Banović Stranihnja", gdje se Jugovići bez ikakve grižnje savjesti odlučuju da se oproste od sestre i ćerke, kao i mnoštvo drugih primjera), možda ovaj san govori o nekim promašenim idealima koje ste imali ili možda nadama. Međutim ovakvo tumačenje je rijetko i važi za one koji se još uvijek nisu emancipovali po pitajnhu ženskih prava.

Scenario ovog sna je veoma bitan za njegovo tumačenje. Stoga vas pozivamo da ipak dobro razmislite kako se tačno sve odvijalo u snu i da to povežete sa stvarnim događajima koji su prošli ili koje naslućujte da bi se mogli dogoditi. Najbolje će te o svom snu znati sami vi.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 -2018.  sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy