Sanjati čarobnjaka

Merlin, Čarobnjak iz Oza, Čarobnjakov učenik, mladi čarobnjak Harry Poter, sve su ovo čarobnjaci koji su se uvukli u naša djetinjstva a mi smo ih ponijeli i nosimo ih sa sobom kroz cijeli život.

Možda ste sanjali baš neke od njih a možda imate i svog posebnog čarobnjaka kog ste usnuli. Kada već sanjate čarobnjake,  hajde da vam i kažemo kakvo značenje nose ovi snovi.

Ukoliko ste vidjeli čarobnjaka u svom snu vaš san vam sugeriše na vašu želju da usavršite svoje vještine i pokažete svoje sposobnosti, snagu i moć.  

Ako ste sanjali da ste vi čarobnjak, ovaj san odražava vaše talente, unutrašnju jačinu i kreativne sposobnosti.  Razmislite jeste li dovoljno iskoristili svoje potencijale, kreativnost i talenat. Razmotrite šta bi mogli učiniti kako bi poboljšali svoje kvalitete i umijeće. Ne zaboravite, da je talenat dar od Boga i ne smijete ga baciti u neki ćošak i zaboraviti na njega. Isto tako, ne zaboravite da talenat traži dosta rada i truda kako bi se mogao istaći u svom punom sjaju.

San u kome vidite čarobnjaka, govori vam da je vaš um jak i opredjeljen na postizanje viših ciljeva. Idite samo naprijed, sigurno će te stići do cilja.

Tumačenju ovoga sna pridonose i narodna shvatanja. Ne zaboravite da su ona često protkana sujevjerjem. Prema ovim tumačenjima, vidjeti čarobnjaka u snu predskazje vam dobro projateljstvo sa nekim. Ukoliko ste sanjali da ste vi čarobnjak, san vam govori da se čuvate jer se oko vas pletu spletke, čuvajte se prevare.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy